Zastanawiam się między Versace Bright Crystal a Dylan Blue pour femme na wiosnę i do biura, lubię świeżość ale bez wodotrysków, zależy mi na przyzwoitej trwałości
Do biura Bright Crystal, lżejszy, różowo-owocowy, ale u mnie znika po 3 godzinach
Dzięki @jaworska, to trochę mało, jak z Dylan Blue, czy nie przytłoczy w open space
Bright Crystal to EDT: yuzu, granat, piwonia, projekcja umiarkowana, trwałość 3–5 h, raczej aura przy skórze; Dylan Blue pour femme (EDP) jest gęstszy, jabłko, porzeczka, piżma, paczula, 6–8 h, wyraźniejszy ogon, do biura 2–3 psiki starczą
mi Bright Crystal spoko na lato, taki czyściutki, ale trwałość meh, Dylan troche duszący w windzie
Weź próbki albo odlewki, Bright Crystal często w zestawach, Dylan lepiej siedzi zimą, ale na skórze suchej też potrafi zniknąć szybciej niż nawilżonej
Technicznie: Bright Crystal to lekki floral z yuzu i lotną bazą muskową, EDT o niskiej koncentracji, nosi się blisko, świetny na upał; Dylan Blue ma strukturę chypre-light, jabłko i porzeczka na ambroksanie, czystych piżmach i paczuli, daje bardziej nowoczesny, detergentowy vibe, 7–8 h, w biurze ogranicz atomizer do obwodu twarzy
Bright Crystal ładny, dziewczęcy, zero kontrowersji
Jeśli lubisz piwonię i akord wodny, Bright wygrywa świeżością, ale jest ulotny; Dylan ma bardziej kremową bazę, miód z porzeczką potrafi dać efekt syropu, w klimatyzacji jednak trzyma formę znacznie dłużej
U mnie Dylan powoduje ból głowy, @wlodarczyk47, Bright Crystal bezpieczniejszy, ale nie kupuj w ciemno
Jako facet wolę Dylan na partnerce, bardziej współczesny i czuć dłużej
Bright Crystal noszę do pracy, nie razi nikogo, ale psikam obficie, bo po 4 godzinach znik, Dylan zostawiam na spotkania po pracy, ma pazur
Na mojej skórze Dylan Blue siedzi cały dzień, ale początek bywa ostry, Bright Crystal startuje lekko wodą i piwonią, po chwili mydlany clean
Dzięki za szczegóły @scentmaster50, a @probka_gorzow masz może namiar na odlewki 5 ml, chciałbym porównać w biurze i na siłce, jak z potem reaguje Dylan
W Bright Crystal dominują piwonia, lotos i akwatyk, to czysty, niepudrowy kwiat; w Dylan Blue ciężar robi baza z patchouli i musk/ambroxan, dlatego w cieple może dusić, ale na chłodnej skórze brzmii elegancko i trwa
ja bym oba brał, zależy od humoru
Bright Crystal to szkolny klimat, Dylan bardziej kobiecy, dojrzalszy, na randki lepszy
Miałam Bright Crystal lata temu i był mocniejszy, teraz to woda, ładna, ale nietrwała; Dylan całkiem stabilny między partiami, przynajmniej po moich butelkach
Dylan Blue pf to nie klasyk, ale wpisuje się w trend clean-chypre, jeżeli lubisz DNA Versace, docenisz spójność, Bright Crystal to już ikona galerii handlowych, minus że wszyscy go znają
Na prezent dla dziewczyny wybrałem Dylan, trzyma dłużej