perfumy z Rossmanna które są zaskakująco dobre

Hej, które perfumy z Rossmanna Was zaskoczyły na plus? Mnie Karl Lagerfeld Bois de Vetiver i Mexx Ice Touch trzymają świetnie, jak na drogerię.

49 polubień

U mnie Beckham Intimately i Noa Cacharel, za cenę naprawdę przyjemna jakość i trwałość spoko

1 polubienie

@katarzyna95 serio Intimately? zawsze myślałam że to pachnie tanio, jak z gazetki. Może odświeżyli formułę? hmm

9 polubień

powiem tak: w Rossmannie da się upolować dobre designerskie rzeczy, szczególnie gdy wjeżdża -55%. Karl Lagerfeld Bois de Vetiver to czysta, gorzka zieloność z iso e i vetiverem, projekcja umiarkowana, trwałość 6–7 h. Mexx Ice Touch to świeżak z nutą ozonową, działa genialnie po treningu. A dla klasyków: Davidoff Cool Water i CK One świeże batch’e pachną lepiej niż 5 lat temu.

3 polubienia

James Bond 007 za grosze, pachnie elegancko do biura.

12 polubień

Z damskich zaskoczyła mnie Laura Biagiotti Roma w miniaturze, bardzo kremowa i ciepła wanilia z cytrusem, na jesień idealna, a w promo kosztuje śmiesznie.

5 polubień

Jaguar Classic Black w Rossmannie to niedoceniany codzienniak: jabłko, wanilia, lekka skóra, bez cukru, nosi się komfortowo. Karl Lagerfeld Classic też bywa, oldschoolowa ambra z lawendą, tylko psiknij mniej, bo potrafi przydusić w windzie po trzech strzałach.

6 polubień

CK IN2U wciąż daje radę na lato, świeżo i czysto. Proste i przyjemne.

3 polubienia

no sorry, ale La Rive to nie designerskie, omijajcie te klony plz

7 polubień

Warto obczaić półkę z miniaturami i zestawami świątecznymi, często leżą cały rok z przeceną. Widziałam set Davidoff Cool Water 40 ml z żelem za 69 zł, a Karl Lagerfeld Fleur de Pecher 50 ml chodzi po 79 w wyprzedaży.

4 polubienia

Roma Passione świetna na randki, słodko, ale nie męczy. W Rossmannie bywa za stówkę.

1 polubienie

Dla facetów: David Beckham Classic Blue robi robotę w upał, a James Bond 007 Seven jest bardziej wieczorowy, oba za grosze w promo.

9 polubień

Jaguar Classic Gold też spoko, ciepły, trochę tonka, dobry jesienią.

6 polubień

Sprawdź Karl Lagerfeld Pour Homme, elegancki, tani, trzyma przy skórze.

2 polubienia

CK All bywa często, to unisex, trochę jak CK One, ale mniej cytrusów, bardziej miękko na bazie, dobra szkoła lub biuro.

5 polubień

Jeśli traficie na Davidoff Zino, bierzcie, to oldschool w najlepszym wydaniu: paczula, róża, skóra, zero syntetycznej waty cukrowej. W drogerii brzmi egzotycznie, ale nosi się z klasą, serio. Trwa cały dzień na swetrze.

6 polubień

Moschino I Love Love widziałam raz w małej butelce, cytrusowy sztos na lato. Polecam

6 polubień

Z celebrytek Ariana Grande Cloud też bywa, słodki, ale nie mdły, fajny komfort.

1 polubienie

Ja jednak wolę CK Eternity, w Ross na promo często, kwiatowo, czysto, bardzo kobieco.

9 polubień

Kupiłam James Bond 007 for Women II w ciemno i serio wow, malinowo-kwiatowy, trwałość 5 godzin, na codzień super. Polecam sprawdzić.

4 polubienia