Adidas Team Force czy tylko do sportu

Szukam opinii o Adidas Team Force, czy to tylko do sportu czy też do pracy i na co dzień, jak z trwałością i projekcją?

Czysty cytrus z jabłkiem i cedrem, świeżo jak po prysznicu; po siłowni super, w biurze słabo znika szybko, ale tani i bezpieczny

Dzięki @perfumiarz79, a latem w upał da radę czy wodnisty znika, i czy coś podobnego ale trwalszego polecisz?

Team Force to klasyk z 2000, profil cytrusowo-drzewny z nutą aldehydów, sosna i cedr dają chłodny vibe; na świeżo prysznicowy, idealny po treningu, do biura tylko jeśli masz dress code casual, bo projekcja niska; trwałość 2–4 h, reformulacja rozwodniła bazę, podobne ale trwalsze: Nautica Voyage, Azzaro Chrome, Jaguar Classic Gold

u mnie to pachnie jak dezodorant z lat 2000, spoko po siłce, do randki nie brałbym

Mój mąż psika po rowerze, w domu ok, w pracy mówią że ledwo czuć po godzinie, budżetowy i czysty, krzywdy nie zrobi

W sklepie często biorą go do siłowni jako splash, atomizer daje lekką mgiełkę, warto dołożyć 3–4 psiki na tshirt dla lepszej obecności

dla mnie spoko na lato, trwałośc taka se, za to cena git i nie dusi, bierz do plecaka po treningu

Wyraźne jabłko startuje syntetycznie, potem suchy cedr; w garniturze się gubi, do shortów i bluzy super, nie oczekuj ogona

Miałem miniaturę, w biurze zero skarg, ale musiałem dokładać co 2–3 h, vibe sportowego żelu, bez mydlanych akordów

Dzięki @vanillaexpert_opole i @perfumehouse_pl, sprawdzę Chrome i Nauticę; a Team Force do pracy w IT open space przejdzie, czy będzie zbyt chłodny?

w open space i tak ginie w klimie, ja bym brał coś ciut mocniejszego typu Legend Spirit albo Chrome jak pisali

@zielinski1 w IT ok, jest nieszkodliwy i neutralny; jeśli chcesz więcej obecności, rozważ 2 warstwy: balsam po goleniu + EDT, aplikacja na kark i koszulkę

Nastolatek w domu używa po WF, ładny świeżak, w autobusie nie męczy, w pracy raczej zbyt delikatny, ale na zakupy weekendowe super

jeśli lubisz vibe kibla pachnącego cytrusem, to bierz, dla mnie za prosty i za cienki, ale po siłce spoko

@zielinski1 Z latem ok, natryski co 3–4 h i jest git; do open space pasuje, nie przydusi nikogo, alternatywy trwalsze: Chrome, CK One Shock Fresh

Brzmi jak sportowy dezodorant i nim w sumie jest, ja wolę u męża coś z pieprzem, TF pachnie krótko i młodzieżowo

Mam flakon od lat, chłodny start, po godzinie zostaje lekki cedr; do biura średnio, na rower i korty tak, cena kusi

kupiliśmy tacie na dzień ojca, używa po pracy na spacer, mówi że czuje się świeżo, ale mama woli jak pachnie Jagur Gold

Uwaga na podróbki na bazarkach, oryginał ma wyraźny batch code i czysty atomizer, fake leje strumieniem i pachnie cytrynowym płynem do naczyń