Kiedyś killer na WF w liceum, dziś raczej sentyment; ja bym nosił po porannym bieganiu, do pracy wybrałbym coś spokojniejszego
Mój syn psika się obficie i nikogo nie boli głowa, czyli mocno grzeczny zapach, nada się do szkoły i sklepu, nie na wieczór
do biura brałbym Adidas Pure Game, Team Force bardziej cytrus, tamten ma trochę przyprawy i siedzi dłużej, oba tanie jak barszcz
Pewnie kwestia skóry, na moim mężu trwałość słaba, na synu czuję dłużej; do urzędu moim zdaniem zbyt młodzieżowy, ale na weekend ok
Trochę krzywdzicie ten zapach, w cenie do 40 zł jest spoko, czysty, sportowy, zero słodyczy, do pracy w warsztacie jak najbardziej
Pachnie jak czysty ręcznik z szatni, trochę metaliczny start, potem sosna; nie przeszkadza nikomu, ale nie zostawia wrażenia, taki przyjemny nic
Mnie męczy ta nuta aldehydowa, jak spray do łazienki, ale wiem że Panowie lubią świeżość po siłowni, do pracy bym nie polecała
@artur_1994 dzięki, sprawdzę Pure Game; Team Force zostawię do grania w piłkę i zakupów, w robocie przetestuję Chrome, dam znać jak siedzi
w Rossmannie często promo, bierz tester do ręki i sprawdź po godzinie, jak zniknie to odpuść, jak siedzi to masz odpowiedź
Do sportu tak, do pracy tylko casual, nie w ważne spotkania; wąchaj też David Beckham Classic Blue, podobny klimat, moim zdaniem trwalszy