Mam jutro rozmowę o pracę w biurze, szukam spokojnego, bezpiecznego zapachu, nie słodziaka, coś co nie przytłoczy rekrutera, macie pewniaki i ile psików?
Prada L’Homme, Dior Homme 2020 albo Versace Pour Homme, dwie aplikacje max, zero słodkich bomb.
Dzięki @adrian64, unisex też wchodzi w grę, budżet średni, nie lubię wanilii i tonki, myślę o Bleu de Chanel EDT albo Prada L’Homme, co sądzisz?
Na interview stawiaj na świeżość z miękką bazą: Bleu de Chanel EDT ma czystą cytrusowo-drzewną aurę i trzyma dystans, Prada L’Homme to irysowe mydło biurowe, super schludne, YSL Y EDT jest energetyczny ale nieprzesadzony; 1–2 psiknięcia z dystansu na kark i przód koszuli wystarczą, omijaj waniliowo-ambrowe potwory i intensywne oud, jeśli stres to dezodorant bez zapachu plus lekki cologne typu Mugler Cologne.
u mnie rekruter chwalił Light Blue pour Homme, ważne żeby nie przedobrzyć, serio 1 psik i styka
Jeśli nie chcesz masówki, sprawdź Dior Homme Cologne 2020 albo Chanel Allure Homme Edition Blanche, świeżo-cytrusowe z miękką waniliową bazą, ale bardzo dyskretną; projekcja niska, trwałość 4–6 h, idealne do zamkniętych pomieszczeń, dwa spraye wystarczą.
kup probke albo dekant zanim kupisz flaszkę, serio szkoda kasy jak nie siądzie
Bleu de Chanel jest wszędzie, ale rekrutera to nie obchodzi, ma być czysto i spokojnie, trzymaj się 2 psików i żadnych nadgarstków jeśli gestykulujesz dużo.
Byłem w Douglasie, przetestowałem Prada L’Homme i Dior Homme 2020, @perfumecedar_pl Twoje wskazówki o 2 psikach na kark i koszulę super, chyba biorę Pradę bo jest najczyściej.
Prada L’Homme to bezpieczny wybór, batchy się tu nie bój, wszystkie pachną równo, świeżo, office friendly.
jak masz białą koszulę to Allure Homme Sport Cologne robi robotę, czysto i sportowo, nie męczy
Pamiętaj o porze roku, zimą świeżaki znikają w 2 godziny, wtedy lekki drzewny jak Terre d’Hermes EDT na 1 psik działa lepiej niż cytryna która wyparuje.
na rozmowę weź prysznic, krem bez zapachu i 2 lekkie psiki, kark plus z klatki z daleka, zero nadgarstków