Prada Paradoxe trwałość i projekcja

Jak u Was z trwałością i projekcją Prada Paradoxe? Na mojej skórze głośno tylko pierwszą godzinę, potem bliskoskórnie; na bluzie 10h, w upałach znika szybciej, normalka?

115 polubień

U mnie około 7–8h, projekcja do 1,5h, potem delikatna chmurka przy skórze.

2 polubienia

@halinakrawczyk dzięki, a na ubraniach jak? U mnie wełna trzyma dłużej, ale na T-shircie słabo.

13 polubień

na mnie 5h max, ale ładnie pachnie i już

12 polubień

Spryskuj włosy i szal, Paradoxe lubi tkaniny; na gołej skórze bez kremu ginie szybciej, z balsamem bezzapachowym mam 8–9h i ładną aureolkę.

8 polubień

Testowałem kilka razy z blottera i skóry; Paradoxe to głównie neroli, kwiat pomarańczy i ambrofix z muskowym Serenolide, co daje czystą, puszystą aurę; projekcja ładna przez 90 minut, potem bliżej, ale ślad w przestrzeni zostaje na ubraniu nawet 12h; wersja Intense i Nectar trzymają lepiej, zwłaszcza w chłodzie; atomizery robią mgłę, więc 8–10 psików rozłożonych na puls i tkaniny działa najlepiej

4 polubienia

U mnie nie jest killer, ale komplementy lecą, 6h spokojnie.

8 polubień

Na mnie pachnie płasko i znika po czterech godzinach, więc bez szału; żona ma odwrotnie, bluzka po jednym psiku pachniała następnego dnia w pracy.

9 polubień

Polecam layering z lekkim kremem o zapachu neroli, wzmacnia otwarcie i wydłuża obecność, ale nie zabija charakteru.

4 polubienia

u mnie mega, projekcja 2h, potem close, ale trwałość 9h na bluzie bez problemu

3 polubienia

Mam both EDP i Intense; zwykła nosi się bliżej, ale czysto i elegancko, Intense mniej świeża, za to trzyma o 2–3 godziny dłużej, szczególnie na szaliku i na swetrze potrafi pachnieć do rana.

6 polubień

Nie rozumiem zachwytów, ot słodka mydełkowa oranżadka, zero ogona.

3 polubienia

Na żonie czułem cały wieczór w restauracji, subtelnie, ale obecne, nie męczące.

2 polubienia

kwiatkowski43 przesadzasz, to nie mydło, raczej czyste pranie plus gruszka, u mnie 7h

8 polubień

Warto sprawdzić aplikację i temperaturę; w klimacie suchym będzie krócej, w wilgotnym lepiej niesie; batch P200 spryskany na bawełnę pachniał u mnie 14h, na skórze 6–7h. Perfumy nie są typowym potworem, to raczej komfortowy kokon.

9 polubień

@vintagemaster94 czy Serenolide może być powodem, że ja go po chwili nie czuję, a inni tak? Anosmia na białe piżma mnie męczy.

9 polubień

@helena84 tak, wiele osób ma anosmię na część musków; Serenolide jest bardzo czysty i miękki, więc możesz go przestać czuć po adaptacji nosa, inni będą dalej łapać aureolę; testuj na ubraniach i poproś kogoś o feedback.

12 polubień

Paradoxe w biurze super, ale w siłowni wolę coś świeższego, żonie pasuje.

1 polubienie

mam próbke i serio trzyma dobrze lepiej niż myślałam polecam

14 polubień

Na chłodniejsze dni sprawdza się świetnie; spryskuj szalik i wnętrze płaszcza, wtedy ogon jest wyraźniejszy, a skóra dostaje przyjemne, miękkie tło bez duszenia współpracowników.

12 polubień