perfumy na randkę co przyciąga kobiety

Szukam zapachu na randkę, co faktycznie przyciąga kobiety, słodkie czy świeże, raczej wieczór, budżet średni, proszę o typy i tipy

Na wieczór kobiety lubią wanilię i tonkę, spróbuj Stronger With You lub Spicebomb

Dzięki @patrycja1985, Stronger znam, trochę za słodki, masz coś mniej ulepkowatego ale wciąż przytulne?

Jeśli chcesz przyciągać, celuj w profil ambrowo-waniliowy z nutą prażonego bzu i świeżym otwarciem; sprawdź Armani Code Profumo, Valentino Uomo Intense, La Nuit de L’Homme Le Parfum, a dla balansu Bleu de Chanel EDP. Aplikuj 3–4 psiki, nadgarstki i szyja, skóra nawilżona, ubranie lekko, zostaw chmurkę. Unikaj przesady w upale, na randkę w pomieszczeniu sprawdza się półsłodki, projekcja średnia, trwałość ważna

Weź coś z dobrą aurą, ale nie killer, 4–6 godzin stabilnie; Y EDP robi robotę

ja bym dał Sauvage ale 1-2 psiki max, bo inaczej łeb boli

Wieczorne randki lubią nuty kakao, irysa i skóry w eleganckim ujęciu; polecam Givenchy Gentleman EDP Boisée, Dior Homme 2020, albo Prada Luna Rossa Black. Nie psikać na koszulę białą, lepiej na tors i boki szyi

U mnie najlepiej działa czystość plus słodycz, np. Prada L’Homme Intense, ale lekka ręka

Wiele kobiet docenia cedr z wanilią bez krzykliwości; spróbuj Costume National Homme, albo Bentley For Men Intense, budżetowo i bardzo przytulnie, zero syntetycznego pisku

Dzięki @musk, a jak porównasz La Nuit Le Parfum do Code Profumo pod kątem słodyczy i projekcji, nie chcę zabić zapachem

Jako kobieta wolę mniej oczywiste słodziaki, np. Encre Noire Sport z odrobiną wanilii z balsamu, albo Jazz Club, daje wrażenie ciepła bez przesady

Stara szkoła randek to fougere z lawendą, Aramis lub Azzaro Pour Homme, ale w mikrodawkach, wtedy działa męsko i bez tandety

Z tanich: Zara Vibrant Leather lub Joop! Homme Wild, ale ostrożnie

Jeśli chcesz subtelnej elegancji, poszukaj irysa i kakao bez nadmiaru ambroksanu; Dior Homme Intense bywa ciężki, więc testuj skórę, a świetnym kompromisem jest Gentleman Reserve Privée, pachnie ciepłą kawą i drewnem, bardzo randkowo

Nie kombinuj, prysznic i YSL L’Homme, a nie 10 flakonów

YSL L’Homme dziś słaby, lepiej Allure Homme Edition Blanche, kremowa cytryna wchodzi świetnie przy kolacji, zero duszenia jeśli 2–3 psiki

Dużo moich koleżanek reaguje na wanilię z lawendą, Libre Intense u facetów też bywa super, ale męsko: sprawdź Luna Rossa Black, miękki, przytulny, nie agresywny

Jeśli wybierzesz La Nuit, to szukaj nowszych batchy L4x, mniej kurzowej przyprawy, więcej kremowego kardamonu; w Code Profumo 2019–2021 lepsza projekcja niż najświeższe, ale i tak 3 psiki max na randkę, reszta robi klimat, nie oversprayuj

brzmi ciekawie @perfumowana_katowice, Encre Noire Sport mam, może dołożę balsam waniliowy, masz jakiś sprawdzony?

zapach zapachem, ale uśmiech i kwiaty robią robotę