perfumy męskie na sylwestra coś specjalnego

Szukam czegoś specjalnego na sylwestra, wieczorna impreza, budżet do 600, preferuję słodko-przyprawowe z dobrą projekcją

1 polubienie

Jeśli chcesz coś widowiskowego i doprawionego, sprawdź Kilian Angels’ Share (jabłkowy szarlotkowy akord, świetny ogon), Viktor&Rolf Spicebomb Extreme (wanilia, tytoń, pieprz, robi robotę w chłodzie), Parfums de Marly Layton dla elegancji bez przesady, albo Givenchy Gentleman Réserve Privée gdy wchodzi whisky i kakao; 5–7 psikań na kark, klatę i szalik, nie więcej w klubie, we flaneli trzyma 8–10h i fajnie wybrzmiewa po północy

Dzięki @projectionbottle_pl, impreza w klubie, dużo ludzi, raczej czarna koszula, wolę nie zemdlić nikogo, Angels’ Share brzmi świetnie

Weź też pod uwagę Dior Homme Intense, zmysłowy irys z kakao, elegancki pod koszulę, 4 psiki max bo w tłumie potrafi być za gęsty

spicebomb extreme sztos u mnie trzyma do rana nie żałuj 6 strzałów

Jeśli chcesz coś bardziej niszowego, rozważ Roja Enigma Parfum Cologne lub Xerjoff Naxos; oba mają bogate tytoniowo-waniliowe serce i robią wow, lecz nie lej na koszulę, bo aldehydy i kumaryna potrafią gryźć, przetestuj też Layton Exclusif, bo ma więcej dymu i lepiej przebija się przez klubowy hałas

Za grosze weź Lattafa Asad albo Rasasi Hawas, mniej prestiżu ale projekcja i komplementy są, szczególnie Asad w chłodzie błyszczy

ja bym brał coś co lubisz na co dzień, sylwester to nie testy, serio

Mam dekanty Angels’ Share i Laytona, jeśli chcesz sprawdzić przed zakupem, polecam, na sylwestra i tak wygrywa gęsta, słodko-korzenna baza

Damskim uchem: Gentleman Réserve Privée robi wrażenie, męski, ciepły, niebanalny, w tłumie pachnie jak elegancki bar z whiskey

bleu de chanel parfum też spoko, niby bezpieczniak ale trzyma i pasuje do koszuli

Tylko pamiętaj o wentylacji klubu, nie lej eliksirów jak do pleneru, 4–5 chmurek wystarczy żeby nie dusić ludzi

Kilian Angels’ Share potrafi być linearne, jeśli chcesz rozwój to sprawdź BDK Gris Charnel Extrait albo Dior Homme Parfum

Panowie, po co te nisze za tysiaka, budżet jest 600, weź Gentleman RP albo Stronger With You Intensely, będzie szał

Do czarnej koszuli pięknie siada YSL Tuxedo, chociaż przekracza budżet, klimat paczuli z przyprawami, elegancja bez cukrowej bomby

ja bym na sylwestra nie kombinowała, ważniejsze wygodne buty, ale jak już to Layton

Kurczę, dużo głosów za Gentleman RP i Layton, @ewa84 jak z projekcją Gentleman w zatłoczonym klubie

1 polubienie

U mnie 6–7h solidnie, potem bliżej skóry, ale w pierwszych 3h robi ścianę zapachu, 3–4 psiki i będzie elegancko

mariusz weź Spicebomb Night Vision EDP, lepszy do klubu niz Extreme moim zdaniem

Interlude Man 53 to petarda, ale może przytłoczyć, test konieczny