najlepszy stosunek jakości do ceny męskie perfumy

Szukam perfum z najlepszym stosunkiem jakości do ceny na co dzień i wieczór, raczej biurowo, budżet do 200 zł za 100 ml, co polecacie?

16 polubień

Za grosze wyrwiesz Bentley For Men Intense i Lalique Encre Noire, oba mocne i trwałe; do biura lepszy Jaguar Classic Black, tani i bezpieczny

Dzięki @bottle_batch_pl, Bentley nie będzie zbyt słodki i duszący w sali konferencyjnej?

2 polubienia

Jeśli value, to trzy filary: Encre Noire EDT za ziemistą wetywerię i 8h trwałości, Bentley Intense na chłód z rumem i kadzidłem, oraz Armaf Club de Nuit Intense Man jako świeże-cytrusowe-kwiatowe zastępstwo Aventusa; koszt/ml śmieszny, projekcja konkret, tylko uważaj na podróbki i kupuj w sprawdzonych sklepach Hawas Rasasi też kusi ceną i parametrami, ale bardziej plażowy

1 polubienie

Bentley jest kozacki zimą, ale do biura bym brał Azzaro Pour Homme klasyk bezpieczny

4 polubienia

na lato i trening bierz Nautica Voyage, pachnie czysto i kosztuje grosze, parametry okej spoko

1 polubienie

Encre Noire ma najlepszy stosunek cena/niszowy vibe, ale testuj na skórze, nie każdy znosi wetywerię. Alternatywa: Lalique White w cieple, a do formalnych wyjść Jaguar Classic Gold. Wszystko kupisz poniżej 120–150 zł na promocjach

4 polubienia

zara vibrant leather spoko na start, ale u mnie trzyma krótko

Dzięki @irismaster20, a jak widzisz Club de Nuit vs Explorer do biura, nie będzie zbyt agresywny?

3 polubienia

CDNIM jest świetny cenowo, ale batchy jest masa i rynek pełen podróbek; bierz wersję Limited 2020 albo Parfum od dystrybutora, inaczej loteria z cytryną i trwałością

Bogart Pour Homme za 60–70 zł to killer waniliny i lawendy, projekcja konkret, oldschool ale działa

1 polubienie

Explorer jest drogi jak na efekt, lepiej Al Haramain L’Aventure albo Afnan Supremacy Silver, podobny klimat i dużo taniej, a parametry porównywalne w realu

cool water dalej robi robote, prubowałem nowych flankersów i meh, bierz klasyka na lato po siłowni spoko

2 polubienia

Nie bierz Bossa Bottled Tonic za pełną cenę, parametry marne, w outlecie jeszcze ujdzie ale szału nie

1 polubienie

Do biura świetny Armaf Tres Nuit albo Lalique Pour Homme Lion, zielono-cytrusowe, eleganckie, tanie flakony 100 ml, nie męczą otoczenia

4 polubienia

wziąłem Bentleya w promocji 89 zł, sztos zimą, w lecie za ciężki dla mnie

2 polubienia

Bentley Intense nie jest przypadkiem wycofany, bo ceny w sieci skaczą dziwnie? ostatnio widzę braki lokalnie

4 polubienia

OK, dzięki @perfumebatch_pl, zamówię CDNIM Parfum od sprawdzonego sprzedawcy, a EN też sprawdzę stacjonarnie, w razie czego oddam jak coś nie siądzie

Stosunek jakości do ceny licz też przez amortyzację zapachu w garderobie: Encre Noire i Bogart noszą się dłużej, więc mniej dolewek, realnie wychodzi najtaniej w praktyce serio

1 polubienie