najlepsze okresy na zakup perfum w roku

Cześć, kiedy w roku najbardziej opłaca się kupować perfumy? Black Friday, 11.11, po świętach, a może styczeń na wyprzedażach magazynowych? Macie swoje sprawdzone terminy?

42 polubienia

Najtaniej łapię w styczniu i po świętach, zestawy prezentowe schodzą wtedy za grosze.

2 polubienia

Dzięki @lewandowska, a sprawdzasz bardziej online czy stacjonarnie, i czy kody newsletterowe się wtedy łączą?

4 polubienia

Jako sprzedawca-hobbysta dorzucę kalendarz: styczeń to przeceny po inwentaryzacjach i zwrotach, luty-marzec lekkie korekty cen producentów, maj-czerwiec czyszczenie wiosennych świeżaków, koniec sierpnia outlety flankersów, listopad to BF/11.11, ale najlepsze deale bywają w środku tygodnia, nocą; warto łączyć cashback, aplikacyjne kody i punkty, a po świętach brać gift sety taniej niż solo flakon.

8 polubień

u mnie najlepiej lato, bo czyszcza letnie świeżaki przed jesienią

2 polubienia

Zauważcie podwyżki zwykle wchodzą w lutym i wrześniu, więc kupuję tuż przed, zwłaszcza niszę i wycofywane serie.

7 polubień

Warto śledzić cashback i porównywarki, bo dynamiczne ceny potrafią spaść w środku tygodnia.

8 polubień

Czy ktoś poleci tanią paczulę do testów?

5 polubień

@szymanski do taniej paczuli spróbuj Reminiscence albo Cuba Prestige, a w temacie zakupów celuj w styczeń i po świętach, serio działa.

13 polubień

Walentynki i Dzień Kobiet to dobre kupony, ale wybór bywa przebrany.

13 polubień

Po wakacjach są ruchy cenowe, bo wchodzą nowe flankery, stare lecą na outlet.

1 polubienie

Testery i open boxy łapię po inwentaryzacjach, sporo sztuk wraca na salony; kto liczy batch code, niech poluje przed reformulacją, a duty-free bywa tańsze przy zmianie cennika linii.

14 polubień

Ja poluję w listopadzie, łączyłam -20% z darmową wysyłką i punktami, wyszło bajka.

5 polubień

Nie czekaj na BF na niszę, dobre flakony znikają wcześniej, a potem są zawyżki.

15 polubień

po świętach kupiłam Miss Dior w zestawie taniej niż sam flakon tydzień wcześniej

14 polubień

Koniec kwartału bywa dobry, bo sklepy dowożą targety i puszczają kody na szybko.

1 polubienie

Listopad, ale tylko w sprawdzonych sklepach, uważaj na leżaki i stare reformulacje.

6 polubień

Nie zgodzę się z tezą o styczniu, widzę często podwyżki od nowego cennika.

12 polubień

Dla mnie czerwiec-lipiec, best deal na świeżaki i testery, bo schodzi sezon.

7 polubień

Protip: zapisz się do newsletterów lokalnych perfumerii, nocne -25% pojawia się bez zapowiedzi.

13 polubień