Ma ktoś michael bonett ambition? Co to za zapach, jakieś opinie od kogoś kto faktycznie kupił?

Ktoś ma ambition od MB?

77 polubień

Mam, używam, to jest idealny nie-duszący zapach żeby popsikać i zapomnieć. Dla mnie w sumie wiosna/lato/jesień/zima jako taki codzienniak, nic więcej. Jak nie polecą z ceną za jakiś czas to dobry deal.

24 polubienia

Tutaj była dyskusja niedawno na ten temat: Michael bonett co to za marka

To jest gdzieś pomiędzy niszą a mainstreamem, w tym budżecie ciężko coś lepszego na codzień znaleźć.

22 polubienia

mam na liście mojej do stestowania ale nie wypowiem się jeszcze

5 polubień

Dostałem na prezent, dałbym 8/10 w mojej skali, gdzie lubię zapachy typu Le Male czyli raczej mocne, nie duszące, lekko słodkawe (no dobra le male jest bardzo słodki :slight_smile: ), ALE weź pod uwagę że wszystko jest relatywne do ceny. Przy cenie 1,8 zł za ml chyba teraz to może znajdziesz jakieś arabskie o podobnej projekcji

2 polubienia

kilka lat temu przewinęło się u kumpla, mi nie podeszło osobiście, liczyłem że to będzie zbliżone do Dior Sauvage ale zupełnie inne nuty

25 polubień

zapach git trwałość w porządku

12 polubień

Podobają się kobietom XD ogólnie dla mnie osobiście są za słodkie i miałem odesłać ale żona mówi że mam zostawić bo ona lubi jak pachne tak. Stoją, używam raz na jakiś czas na randeczke :smiling_face_with_three_hearts:

16 polubień