Zbieram wasze sprawdzone momenty na najlepsze ceny: Black Friday, poświąteczne wyprzedaże, kody -20% w sieciówkach, a może jeszcze coś? kiedy najlepiej kupować perfumy w roku?
Ja poluję po świętach i w styczniu, zestawy tanieją o połowę czasem
Dzięki @rafal72, potwierdzam, po 26.12 bywa grubo; w Douglasie łapię -30% z kartą i newsletterem, a online porównuję historyczne ceny w keepa/ceneo żeby nie dać się nabrać
U mnie najlepsze dealy w Dzień Kobiet i Black Week, Douglas ma wtedy fajne kupony
Najtaniej bywa w trzech oknach: poświąteczne czyszczenie stanów (27.12–15.01), koniec kwartału w sieciówkach i Black Week/Cyber Monday; dodatkowo likwidacje linii/pakietów przed redesignem flakonu. Monitoruj EAN w porównywarkach, zapisuj alerty cenowe, sprawdzaj bundle z miniaturą – często tańsze niż solo. Stackuj: kupon -20% + punkty klubowe + darmowa dostawa. Testery w legit perfumeriach online potrafią zejść 30–40% niżej. Najlepsze dropy pojawiają się rano ok. 7–9 i w nocy po restocku. Uwaga na „pseudo -70%” – porównaj historię ceny, unikaj nieautoryzowanych sklepów
ja czekam na darmową dostawe, bo wgl mieszkam daleko
Jeszcze polecam urodziny sklepu: Sephora/Douglas robią kody, a w Notino bywają weekendy maraton -15% na niszę, ale tylko z appki i konta
czasem lepiej kupić 100 ml bo przeliczniki lepsze niż 50 ml zwykle
Potwierdzam to co pisze @nicheexpert_bytom, testery w sprawdzonych sklepach często świetne, tylko bez korka; pytanie do Was: lepiej brać tester na prezent czy polować na zestaw po świętach z miniaturą?
Na prezent nie bierz testera, ludzie się czepiają braku folii; lepiej set z kremem po Nowym Roku, ceny lecą i wygląda to bardziej „pełny” zakup