Katy Perry Purr vs Meow: różnice

Hej, jak widzicie różnice między Purr a Meow Katy Perry? interesuje mnie słodycz, trwałość i na jaką porę roku lepiej pasują

22 polubienia

U mnie Purr bardziej owocowe i lżejsze, Meow to waniliowy cukierek; trwałość: Purr 4h, Meow 6–7h, chłodniej działa lepiej

2 polubienia

@adrian93 dzięki, a projekcja? Szukam czegoś do biura, żeby nie przesadzić, Purr brzmi bezpieczniej, ale Meow kusi tą wanilią

4 polubienia

Meow jest kremowe, budyniowe wręcz, czasem aż mdlące; Purr ma soczystą brzoskwinię i bambusową świeżość, w pracy wolę Purr

1 polubienie

Technicznie: Purr otwiera się brzoskwinią i zielonym akordem (bambus), potem jasmin/frezja/róża na lekkich muskach i sandałowcu; jest bardziej transparentne, z mniejszą dawką etylomaltolu, dlatego projekcja umiarkowana i szybki zanik w cieple. Meow stawia na gruszkę/mandarynkę, białe kwiaty i głębszą wanilię z nutą kremowej ambry; więcej cukru i vanillinu daje wrażenie waty cukrowej, lepszą trwałość na chłodnej skórze, ale bywa duszne

7 polubień

meow to totalny słodziak, purr bardziej owoc i świeżo, u mnie 3h max, nie ma szału, za to cena spoko

3 polubienia

Butelki też robią robotę: Purr fioletowy kot, Meow różowy; dla nastolatki Meow super, dla mnie Purr mniej infantylne i czystsze

4 polubienia

Dzięki @perfumiarz79, brzmi jak Purr będzie bezpieczniejsze; czy na wiosnę faktycznie lepiej siada, a Meow zimą, czy to zależy bardziej od skóry

1 polubienie

Testery w Hebe: Purr wyparował po kawie, Meow czułem jeszcze w drodze do auta, ale bliskoskórnie, zero ogona

7 polubień

Na mojej żonie Meow robi mleczno-kwiatowy kokon, ładny ale jednostajny; Purr zmienia się z soczystego startu w miękką wanilię i jest ciekawsze

7 polubień

ja bym brał Purr na dzień a Meow tylko na wieczór do kina

7 polubień

Jeśli lubisz kokos w tle, Purr ma subtelniejszy, w Meow wanilia przykrywa wszystko; w upał Purr nie męczy, Meow potrafi

7 polubień

Meow mnie boli głowa, Purr ok, świeży i miły

5 polubień

Bez przesady @krol, 3h to słabo od nawilżonej skóry; u mnie Purr po kremie siedzi 5–6h i nie gryzie nikogo

3 polubienia

Różnice proste: Purr owocowo-kwiatowe z zielonym akcentem, Meow cukrowa wanilia; oba bezpieczne, ale do biura Purr mniej inwazyjne i czytelne

2 polubienia

Meow ma vibe waty cukrowej, Purr bardziej sok z brzoskwini, do szkoły Purr, na randkę Meow

1 polubienie

Miałam oba koty, zużyłam po 50 ml; Meow zostawiał mi słodką aurę w szaliku, ale w pokoju robił duszno, Purr dawał efekt czystej, kremowej skóry i ładnie się zmywał bez cukrowego ogona

4 polubienia

Podsumowując, biorę Purr na dzień i w biuro, a Meow przetestuję zimą w małej pojemności; dzięki @perfumiarz79 @perfumie_launch_pl @elzbieta82 za konkrety, mega pomogliście

3 polubienia