Issey Miyake L’Eau d’Issey Pour Homme do biura ok?

Szukam czegoś bezpiecznego do open space, Issey Miyake L’Eau d’Issey Pour Homme da radę w biurze, czy za wodnisty i ostry?

143 polubienia

Spoko wybór, czysty i świeży, dwa psiki za uszy, nie powinien nikogo drażnić w pracy.

11 polubień

@aromat dzięki, brałem pod uwagę też Versace Pour Homme, ale Issey wydaje się chłodniejszy i bardziej biurowy, myślisz 3 psiki to max?

15 polubień

Do open space bierz lekko, 2 psiki góra, na koszule lepiej niż na szyję w klimie.

12 polubień

L’Eau d’Issey PH to cytrusowo-wodne yuzu, neroli, trochę przypraw, czysty cedr; bardzo świeże, ale po reformach projekcja umiarkowana, trwałość 5–6h na skórze, dłużej na koszuli, idealne do biura, 2–3 krótkie psiki wystarczą.

9 polubień

U mnie pachnie jak pranie na wietrze, w biurze nikt nie narzekał, latem super.

13 polubień

Nie przesadzaj z nadgarstkami, raczej klatka i koszula, zostawia czysty ogonek, zero skandalu.

4 polubienia

ja wolę Terre, ale w biurze Issey ujdzie

10 polubień

W chłodniejsze dni może zniknąć po godzinie, na swetrze trzyma lepiej, do lata świetny, zimą słabo.

6 polubień

Na mojej skórze wodne nuty robią się metaliczne, kolegom nie przeszkadza, ale na koszuli brzmi przyjemniej i ciszej.

6 polubień

dla mnie ok do biura, byle nie chlapać, 1-2 psik i styka

10 polubień

Trochę staro brzmi, ale właśnie dlatego biurowo bezpieczny, nikogo nie zaskoczysz.

6 polubień

Pamiętaj o różnicach: stare butelki mocniejsze, nowe bardziej wodniste i grzeczne, do pracy plus.

3 polubienia

Pasuje każdym wiekiem, student i dyrektor, byle nie przesadzić z dawką, bo cytrusy potrafią ciąć.

14 polubień

Jeśli masz klimę pod sufitem, psikanie w dół na klatę daje lepszy komfort dla otoczenia.

4 polubienia

U nas open space i kilka osób wrażliwych, Issey był okej, ale Intense już za głośny, unikaj go.

15 polubień

Mąż nosi do banku, nigdy skarg, bardziej czystość niż perfumy, ja lubię.

13 polubień

W roli kierowniczki wolę dyskretnie, Issey pasuje, nie dominuje spotkań, po godzinach zmieniam na coś cieplejszego.

4 polubienia

Rozważ też Grey Vetiver, ale jeśli pytasz o Issey, do biura jak najbardziej, szczególnie świeże dni.

4 polubienia

EDT jest bezpieczna, Intense bardziej przyprawowy i duszący, Sport z kolei bardzo świeży lecz krótkotrwały, do biura EDT wygrywa.

5 polubień