Givenchy L'Interdit czy Irresistible

Szukam zapachu na jesień i waham się między L’Interdit a Irresistible; jak z projekcją, trwałością i odbiorem w biurze oraz na randce?

60 polubień

L’Interdit EDP jest bardziej kremowy i cięższy, w biurze może przydusić, Irresistible jest świeższe, gruszka z różą, komplementy lecą non stop.

1 polubienie

@katarzyna95 dzięki, a jak z trwałością Irresistible EDP vs EDT, bo słyszałem że EDT jest zwiewne, ale może lepiej do pracy?

12 polubień

Jeśli lubisz białe kwiaty, L’Interdit EDP ma tuberozę i jaśmin na paczuli i wetywerii, gęsty i wieczorowy; Irresistible EDP to róża z gruszką i ambrette, czystsze, bardziej uśmiechnięte, w EDT jest więcej musującej gruszki.

14 polubień

u mnie L’Interdit dusi w windzie, żona kazała mniej, Irresistible w porządku na dzień i do pracy.

6 polubień

Irresistible EDP trzyma 6h na mnie, L’Interdit dłużej.

5 polubień

L’Interdit EDP to szkoła nowoczesnej tuberozy, kremowej, z lekko zielonym akcentem jaśminu i ziemistą paczulą, daje efekt luksusowego płaszcza; projekcja solidna pierwsze 2–3 godziny. Irresistible EDP gra różą damasceńską na ambretcie i piżmach, gruszka startuje soczyście, potem zostaje różany woal, mniej inwazyjny. Trwałość L’Interdit często 8–10h, Irresistible bliżej 5–7h na skórze normalnej, na ubraniach dłużej.

2 polubienia

Na randkę L’Interdit świetny, mąż mówi że zmysłowy, ale do biura nie.

4 polubienia

Jeśli boisz się tuberozy, przetestuj L’Interdit EDT lub Rouge, są łagodniejsze w odbiorze; Irresistible EDT daje więcej świetlistej gruszki, EDP ma kremową różę. Skóra sucha zjada Irresistible szybciej, warto kremować przed aplikacją.

1 polubienie

Irresistible za słabe zimą, latem super i lekko.

11 polubień

kupowałem dla mamy Irresistible, prosiła o delikatne, trafiło idealnie, komplementy w pracy.

15 polubień

Z mojego doświadczenia testerskiego różnice są też w bazie: L’Interdit ma bardziej suchą wetywerię i paczulę, co daje kontur i trwałość na tkaninach; Irresistible po godzinie staje się musująco-różane piżmo. Jeżeli chcesz sygnaturę całoroczną, Irresistible, a na wieczór/wyjścia L’Interdit. EDT obu linii są lżejsze i bezpieczniejsze, ale uciekają na wietrze.

12 polubień

Mi L’Interdit kojarzy się z eleganckim płaszczem, Irresistible z sukienką.

8 polubień

L’Interdit Intense piękny, ale to już wieczór i święta, do pracy noszę Irresistible EDT, nikt nie narzeka i ja też.

11 polubień

Weź próbki i sprawdź na skórze.

12 polubień

irresistible ładne, ale po chwili znika, L’Interdit siedzi.

15 polubień

Miałam oba, Irresistible EDP na lato i wiosnę, L’Interdit EDP jesień-zima. Koleżanki częściej pytają o Irresistible, mniej inwazyjny, bardziej uśmiechnięty.

11 polubień

nie rozumiem zachwytów L’Interdit, dla mnie pachnie jak kwiatowa guma do żucia.

9 polubień

Na mojej skórze Irresistible ma piękny start, ale po 4 godzinach zostaje czyste piżmo; L’Interdit potrafi wystrzelić i lepiej aplikować z dystansu, dwa psiki na szal robi robotę w chłodzie.

12 polubień

Żonie kupiłem Irresistible EDT, świeżo i nie męczy współpracowników.

13 polubień