Nie czuję nic, może mam ten brak receptorów, to frustrujące.
u chłopaka to robi męski, drzewny vibe, ale w delikatny sposób, żadnej ambroksanowej siekiery, raczej subtelna obecność, którą czuć gdy się zbliżysz.
offtop, ale ktoś testował Molecule 02, czy to bardziej wyczuwalne, bo 01 mnie nie bierze.
na ubraniu trzyma lepiej, na skórze znika jak kamfora u mnie
Dla porządku, ISO E Super to mieszanina izomerów, pachnie sucho drzewnie, z efektem płynnej skóry. W testach węchowych ludzie często adaptują się po kilku minutach, więc przerwy są kluczowe. Do layeringu polecam proste cytrusy, mydlany neroli, a także szare piżma dla wydłużenia ogona. Unikaj słodkich tonów, bo mogą przytłumić efekt iskrzenia na skórze.
Miałam próbkę i dopiero w windzie ktoś pochwalił, ja dalej zero, śmieszna sprawa.
Dla jasności prawnej, to spełnia definicję produktu perfumeryjnego, bo jest kompozycją zapachową w alkoholu, choć jednoskładnikową; kategoria marketingowa to nisza, ale funkcjonalnie to raczej wzmacniacz, kwestia oczekiwań.
trochę mnie wkurza hype, ludzie piszą że to czary mary, a to po prostu chemia, spoko ale bez szału
@fragrancepro1972 dzięki za klar, 6 psików starczyło i chłopak powiedział że pachnę drewnem, więc chyba działa.
Polecam spróbować z Eau de Cologne albo z irysem, robi elegancki, biurowy efekt, nikt nie narzeka, a czujesz się ogarnięta, serio działa w duecie.