Escentric Molecules Molecule 01 czy to perfumy

Nie czuję nic, może mam ten brak receptorów, to frustrujące.

1 polubienie

u chłopaka to robi męski, drzewny vibe, ale w delikatny sposób, żadnej ambroksanowej siekiery, raczej subtelna obecność, którą czuć gdy się zbliżysz.

3 polubienia

offtop, ale ktoś testował Molecule 02, czy to bardziej wyczuwalne, bo 01 mnie nie bierze.

10 polubień

na ubraniu trzyma lepiej, na skórze znika jak kamfora u mnie

5 polubień

Dla porządku, ISO E Super to mieszanina izomerów, pachnie sucho drzewnie, z efektem płynnej skóry. W testach węchowych ludzie często adaptują się po kilku minutach, więc przerwy są kluczowe. Do layeringu polecam proste cytrusy, mydlany neroli, a także szare piżma dla wydłużenia ogona. Unikaj słodkich tonów, bo mogą przytłumić efekt iskrzenia na skórze.

5 polubień

Miałam próbkę i dopiero w windzie ktoś pochwalił, ja dalej zero, śmieszna sprawa.

1 polubienie

Dla jasności prawnej, to spełnia definicję produktu perfumeryjnego, bo jest kompozycją zapachową w alkoholu, choć jednoskładnikową; kategoria marketingowa to nisza, ale funkcjonalnie to raczej wzmacniacz, kwestia oczekiwań.

2 polubienia

trochę mnie wkurza hype, ludzie piszą że to czary mary, a to po prostu chemia, spoko ale bez szału

7 polubień

@fragrancepro1972 dzięki za klar, 6 psików starczyło i chłopak powiedział że pachnę drewnem, więc chyba działa.

3 polubienia

Polecam spróbować z Eau de Cologne albo z irysem, robi elegancki, biurowy efekt, nikt nie narzeka, a czujesz się ogarnięta, serio działa w duecie.

1 polubienie