czy męskie celebryckie mają sens w pracy biurowej

hej, pytanie do Was: czy męskie celebryckie mają sens w pracy biurowej, chodzi mi o dyskretne, czyste zapachy typu Beckham, Banderas, może CR7, żeby nie drażniły współpracowników i trzymały kilka godzin, co polecacie

65 polubień

Do biura sprawdzi się Antonio Banderas Blue Seduction albo King of Seduction, lekkie wodne cytrusy, 2–3 psiknięcia, trzymają do południa, nikt nie ucieknie z open space

15 polubień

dzięki @amberpro1966, a co z Beckham Classic albo Beyond, czy to już za bardzo słodkie do biura, i jak z trwałością na koszuli, bo odzież firmowa trochę tłumi mi zapach

1 polubienie

Beckham Classic jest ok do biura, świeży aromatyczny, Beyond już słodszy, psikaj dalej od szyi, na klatkę i przedramiona

6 polubień

Z perspektywy biura klucz to niska projekcja i czystość, a męskie celebryckie często są składane pod tę potrzebę: Beckham Classic i Classic Blue to cytrusowo-aromatyczne bez ostrej ambry, King of Seduction łączy melon i bergamotę z delikatnym drzewem, Sean John Unforgivable to klon Millesime Imperial do pracy idealny, Cristiano Ronaldo Legacy jest cieplejszy ale w 2 psikach ok, unikaj CR7 bo słodki gourmand, pryskaj z odległości 20 cm, 3 punkty maks, reaplikacja po lunchu, ubrania rzeczywiście tonują, więc testuj też na skórze

3 polubienia

miałem CR7 i to za słodkie do open spejs, dziewczyny mówiły że jak cukierki, do biura nope

6 polubień

Beckham Beyond to kardamon i wanilia na lekkim drzewie, w małych dawkach przejdzie, ale lepszy Classic Blue, alternatywa: Banderas The Secret Temptation, przyprawowy ale miękki, biurowy, trwałość 4–5h, potem dołóż 1 psik na kark

14 polubień

w moim dziale panowie w Beckham Classic pachną czysto i neutralnie, zero skarg, gorszy był jeden co lał Invictusa na pół biura

7 polubień

serio, najważniejsze to nie przesadzać, nawet mydło potrafi dusić jak ktoś kąpie w nim biuro

9 polubień

Cristiano Ronaldo Legacy Private Edition ma ładny ciepły tytoń i ambrowe tło, ale używaj minimalnie, w salce konferencyjnej może być za blisko skóry ok

10 polubień

Jeśli chcesz bardzo biurowo, rozważ też Paris Hilton for Men, zaskakująco zielony i spokojny, nie ma killer projekcji, koszt grosze na promocjach

3 polubienia

prubowałam Blue Seduction na mężu, w biurze mówił że ok i tani, ale znikal po 3h

3 polubienia

Z tymi celebryckimi bywa różnie, czasem pachną jak żel pod prysznic i nic poza tym, ja wolę używany Dior Homme Cologne, ale budżet decyduje, wiadomo

2 polubienia

nie każdy ma budżet na Diora, a Beckham robi robotę w open space, plus nie pachniesz jak wszyscy w windzie

12 polubień

brzmi sensownie, @nicheexpert_bytom a co z Adam Levine For Men albo Jay Z Gold, macie doświadczenia w biurze, czy lepiej zostać przy Beckhamach

8 polubień

Adam Levine For Men jest przyprawowy z sandałowcem, bardzo biurowy jeśli delikatnie, Jay Z Gold bardziej słodki ambrowy, do open space ostrożnie, oba łatwe do ogarnięcia, ale Beckham Classic wygrywa prostotą

15 polubień

U mnie Blue Seduction znika po 3–4h, ale słychać komplementy w pierwszej godzinie, więc do spotkań porannych ideal

12 polubień

Banderas jest super na start, ale pachnie jak wszędzie, jak chcesz się wyróżnić w biurze weź Unforgivable, lekko słony, świeży i elegancki

6 polubień

testuj w Decathlonie t shirty i sweter, inny materiał inaczej oddaje, Beckham na bawełnie gra ciszej niż na skórze, serio

10 polubień

mam CR7 Game On, fajny na wieczór, do biura taki se, lepi się słodycz

11 polubień