hej, pytanie do Was: czy męskie celebryckie mają sens w pracy biurowej, chodzi mi o dyskretne, czyste zapachy typu Beckham, Banderas, może CR7, żeby nie drażniły współpracowników i trzymały kilka godzin, co polecacie
Do biura sprawdzi się Antonio Banderas Blue Seduction albo King of Seduction, lekkie wodne cytrusy, 2–3 psiknięcia, trzymają do południa, nikt nie ucieknie z open space
dzięki @amberpro1966, a co z Beckham Classic albo Beyond, czy to już za bardzo słodkie do biura, i jak z trwałością na koszuli, bo odzież firmowa trochę tłumi mi zapach
Beckham Classic jest ok do biura, świeży aromatyczny, Beyond już słodszy, psikaj dalej od szyi, na klatkę i przedramiona
Z perspektywy biura klucz to niska projekcja i czystość, a męskie celebryckie często są składane pod tę potrzebę: Beckham Classic i Classic Blue to cytrusowo-aromatyczne bez ostrej ambry, King of Seduction łączy melon i bergamotę z delikatnym drzewem, Sean John Unforgivable to klon Millesime Imperial do pracy idealny, Cristiano Ronaldo Legacy jest cieplejszy ale w 2 psikach ok, unikaj CR7 bo słodki gourmand, pryskaj z odległości 20 cm, 3 punkty maks, reaplikacja po lunchu, ubrania rzeczywiście tonują, więc testuj też na skórze
miałem CR7 i to za słodkie do open spejs, dziewczyny mówiły że jak cukierki, do biura nope
Beckham Beyond to kardamon i wanilia na lekkim drzewie, w małych dawkach przejdzie, ale lepszy Classic Blue, alternatywa: Banderas The Secret Temptation, przyprawowy ale miękki, biurowy, trwałość 4–5h, potem dołóż 1 psik na kark
w moim dziale panowie w Beckham Classic pachną czysto i neutralnie, zero skarg, gorszy był jeden co lał Invictusa na pół biura
serio, najważniejsze to nie przesadzać, nawet mydło potrafi dusić jak ktoś kąpie w nim biuro
Cristiano Ronaldo Legacy Private Edition ma ładny ciepły tytoń i ambrowe tło, ale używaj minimalnie, w salce konferencyjnej może być za blisko skóry ok
Jeśli chcesz bardzo biurowo, rozważ też Paris Hilton for Men, zaskakująco zielony i spokojny, nie ma killer projekcji, koszt grosze na promocjach
prubowałam Blue Seduction na mężu, w biurze mówił że ok i tani, ale znikal po 3h
Z tymi celebryckimi bywa różnie, czasem pachną jak żel pod prysznic i nic poza tym, ja wolę używany Dior Homme Cologne, ale budżet decyduje, wiadomo
nie każdy ma budżet na Diora, a Beckham robi robotę w open space, plus nie pachniesz jak wszyscy w windzie
brzmi sensownie, @nicheexpert_bytom a co z Adam Levine For Men albo Jay Z Gold, macie doświadczenia w biurze, czy lepiej zostać przy Beckhamach
Adam Levine For Men jest przyprawowy z sandałowcem, bardzo biurowy jeśli delikatnie, Jay Z Gold bardziej słodki ambrowy, do open space ostrożnie, oba łatwe do ogarnięcia, ale Beckham Classic wygrywa prostotą
U mnie Blue Seduction znika po 3–4h, ale słychać komplementy w pierwszej godzinie, więc do spotkań porannych ideal
Banderas jest super na start, ale pachnie jak wszędzie, jak chcesz się wyróżnić w biurze weź Unforgivable, lekko słony, świeży i elegancki
testuj w Decathlonie t shirty i sweter, inny materiał inaczej oddaje, Beckham na bawełnie gra ciszej niż na skórze, serio
mam CR7 Game On, fajny na wieczór, do biura taki se, lepi się słodycz