Słyszeliście, że Cloud Intense ma wrócić na półki? TikTok i Reddit szumią, podobno nowe batche w drodze do DE. Ktoś coś, warto czekać?
Mam info z hurtowni, EAN wrzucony znów do systemu, dostawa koniec września.
Dzięki @dekant_kalisz, mówimy o 100 ml czy tylko 30 i 50, oraz czy to będzie Polska czy najpierw Niemcy?
Jeśli wróci, spodziewajcie się delikatnej zmiany składu: mniej etylowaniliny, więcej cashmeranu i ambroksanu, projekcja bliżej skóry w pierwszych 30 minutach, potem kremowa chmura. Pierwotne Intense z 2021 było wyraźniej migdałowo-waniliowe. LUXE Brands często robi soft reworks po IFRA, więc batchy szukajcie 4A lub 5A. Uwaga na podróbki z krzywym capem i cienką etykietą.
ja tam biorę w ciemno bo lubie słodziaki i tyle
Potwierdzam ruch w dystrybucji, ale ceny będą wyższe o ok. 15 procent względem 2022, nowe pudło ma srebrną obwódkę i inne sitodrukowanie na flakonie.
Miałem dekant, Intense siedzi dłużej na bluzie niż na skórze, ale i tak robi wrażenie, dziewczyny pytają co pachnie.
Wygląd flakonu lepszy od zwykłego Cloud, czarny robi robotę
Mega dzięki @vanillaexpert_opole, czyli polować na 4A lub 5A, a projekt ciągle kremowy bez chemii do głowy?
Mamy potwierdzenie z LUXE, pierwsza partia dla PL wjeżdża przez dystrybutora w Poznaniu, ilości małe, będzie limit na osobę i brak testerów na start.
Kto wąchał Cloud Pink i Intense, które jest bardziej eleganckie do pracy w biurze, bo nie chcę zalać open space.
Do biura lepsze Intense, mniej krzyczy owocami, bardziej kremowo-ambrowo, chociaż na lato bym brał zwykłe.
Mnie się kojarzy z piankami marshmallow i świeżym praniem, mega przytulas.
Ploty plotami, ale jak z ceną, bo jeśli wystrzelą ponad 400 za setkę, to odpuszczam te celebryty, wolę klasyki.
czy w końcu nie zniknie po godzinie bo mnie to męczy
Intense ma więcej piżm i drzewnego ambru, dlatego nie daje takiej cukrowej igły w nos jak podstawowy Cloud, raczej mleczna warstwa, sillage średni, trwałość dobra.
Ja bym poczekał na zestawy świąteczne, tam zwykle dorzucają mini i jest taniej.
Moja córka miała Cloud, wszyscy ją wypytywali na studiach, Intense chcę jej kupić pod choinkę, oby wrócił na czas.
Ja wolę Old Spice, ale poczytam was z ciekawości
Na ubraniach trzyma mi się dwa dni, na skórze około sześciu godzin, pachnie czyściej niż Cloud Pink.