Billie Eilish no. 3 plotki i przecieki, ktoś coś?

Macie jakieś świeże przecieki o Billie Eilish no. 3? Wyciekły nuty, flakon, data? Po dwójce liczę na coś dymno waniliowego.

110 polubień

Słyszę o żywiczno kakao vibe, mniej cukru niż No.2, flakon podobno grafitowo miedziany, premiera Q4, dystrybucja w Sephorze, koncentracja EDP Intense.

8 polubień

brzmi dobrze, @perfumeflanker_pl masz źródło? ktoś wąchał blottery na jakichś targach, czy to tylko wishful thinking i marketingowe wrzutki?

9 polubień

Z plotek branżowych: kompozycja IFF, akord salted skin + toasted sesame, benzoin, labdanum i gorzkie kakao; mniej gourmandu, więcej balsamicznej suchości. Testowano w kuluarach Cosmoprof, projekcja umiarkowana, trwałość 7–8h. IFRA 51 ok, brak ambrox overload, raczej Iso E w sercu.

2 polubienia

ja tylko chce żeby nie byl ulepek, bo dwójka mnie męczyła serio, trochę mniej słodko plz błagam

15 polubień

Parlux podobno zostaje producentem, a kody będą zaczynać się od BE3, pierwsze testery widziałem na foto z magazynu w NJ. Atomizer szeroki strumień, jak w No.2. Jeśli data Q4, to shipping do EU start październik.

3 polubienia

Serio ktoś wierzy w sezam i skórę morską w celebryckim? To skończy jako wanilia z tonką i paczulą, ale chętnie się pomylę.

11 polubień

@originalexpert_lodz brzmi ambitnie, to bardziej jesień z kurtką czy da radę lato?

6 polubień

Jeśli pójdą w benzoin i kakao bez cukru, to będzie uniseks jak Replica By the Fireplace light; średnia projekcja, świetny layering z solnymi cytrusami, jesień i chłodne wieczory.

2 polubienia

ktoś wie czy będą miniaturki 10 ml, bo zbieram travelki

9 polubień