Hej, pytanie z gatunku stereotypów: czy Avon to tylko dla babć, czy macie jakieś realnie dobre typy na co dzień dla faceta i dla partnerki?
Nie tylko dla babć, ale to raczej budżet, weź Black Suede Touch i Attraction dla niej.
Dzięki @tester, a jak z trwałością, bo miałem dawno Little Black Dress i znikalo po godzinie.
Jako dystrybutor testerek powiem tak: Avon ma nierówny poziom, ale nie tylko dla babć. Attraction for Him to ambrowo-drzewny z waniliną i piżmem, dobre 6–8h na skórze, zależnie od partii. Full Speed Neo świeży cytrusowo-ozonowy, bardziej na lato. Dla pań Far Away Beyond to wanilia-migdał z kakaem, solidny ogon. @kowalczyk85 atomizuj na ubranie.
Avon często reformuluje pod koszt i IFRA, więc jedne partie pachną głośno, inne cienko. Z męskich ciekawy Elite Gentleman Untailored, z przyprawowym sercem i lekko skórzanym drydownem. Z damskich TTA Today bywa komplementogen, ale trzymaj atomizer blisko skóry.
moja mama kocha Far Away ale ja lubie Pur Blanca, to nie babcine
Do pracy polecam Individual Blue, tani, świeży, nie kłóci się z nikim.
U mnie @kowalczyk85 Attraction trzyma 6h, spryskaj 6–8 razy, najlepiej na szyję i t-shirt, LBD jest słaby.
Pur Blanca to spoko na siłkę, ale na randkę wolę Today albo Eve Embrace.
kiedyś miałem Mesmerize i serio pachniał jak tańszy Boss Bottled, nie wstyd.
W salonie klienci po 40 biorą TTA Today i Far Away Beyond, młodsi Viva La Vita i Maxime Icon, stereotyp babciny to mit.
Mnie od Avonu boli głowa, podejrzewam tanie musk i aromachem, wolę Nivea Men.
W Avon EDP często projektuje lepiej niż EDT, ale są wyjątki: Individual Blue EDT świeższy i czystszy. Sprawdzaj numer partii pod kodem, różnice bywają duże.
kupiłem próbki, Pur Blanca meh, ale Today zrobił robotę, komplementy w pracy.
dla mnie Avon to loteria, ale ceny robią różnicę, na spacer ok
Far Away Beyond piękny ciepły deser, ale nie przesadzajcie z pryskaniem w biurze, serio.
Mesmerize Black ma fajny anyżowo-piżmowy vibe, nie dla każdego, ale ciekawostka
Avon to raczej chemia, wolę sprawdzone drogerie, ale żonie Pur Blanca pasuje, więc nie marudzę.
Jeśli chcesz coś męskiego świeżego, poszukaj Senses Fusion lub Segno Success, oba mają cytrusy na start, zioła w sercu i ambrową bazę. Na skórze suchej psiknij kremem bezzapachowym przed aplikacją, trwałość wzrośnie.
kupiłem Maxime, trzyma 3-4h u mnie, może mam nos przytępiony, pachnie spoko