Avon perfumy czy tylko dla babć

Hej, pytanie z gatunku stereotypów: czy Avon to tylko dla babć, czy macie jakieś realnie dobre typy na co dzień dla faceta i dla partnerki?

10 polubień

Nie tylko dla babć, ale to raczej budżet, weź Black Suede Touch i Attraction dla niej.

Dzięki @tester, a jak z trwałością, bo miałem dawno Little Black Dress i znikalo po godzinie.

Jako dystrybutor testerek powiem tak: Avon ma nierówny poziom, ale nie tylko dla babć. Attraction for Him to ambrowo-drzewny z waniliną i piżmem, dobre 6–8h na skórze, zależnie od partii. Full Speed Neo świeży cytrusowo-ozonowy, bardziej na lato. Dla pań Far Away Beyond to wanilia-migdał z kakaem, solidny ogon. @kowalczyk85 atomizuj na ubranie.

3 polubienia

Avon często reformuluje pod koszt i IFRA, więc jedne partie pachną głośno, inne cienko. Z męskich ciekawy Elite Gentleman Untailored, z przyprawowym sercem i lekko skórzanym drydownem. Z damskich TTA Today bywa komplementogen, ale trzymaj atomizer blisko skóry.

2 polubienia

moja mama kocha Far Away ale ja lubie Pur Blanca, to nie babcine

1 polubienie

Do pracy polecam Individual Blue, tani, świeży, nie kłóci się z nikim.

1 polubienie

U mnie @kowalczyk85 Attraction trzyma 6h, spryskaj 6–8 razy, najlepiej na szyję i t-shirt, LBD jest słaby.

1 polubienie

Pur Blanca to spoko na siłkę, ale na randkę wolę Today albo Eve Embrace.

kiedyś miałem Mesmerize i serio pachniał jak tańszy Boss Bottled, nie wstyd.

W salonie klienci po 40 biorą TTA Today i Far Away Beyond, młodsi Viva La Vita i Maxime Icon, stereotyp babciny to mit.

Mnie od Avonu boli głowa, podejrzewam tanie musk i aromachem, wolę Nivea Men.

W Avon EDP często projektuje lepiej niż EDT, ale są wyjątki: Individual Blue EDT świeższy i czystszy. Sprawdzaj numer partii pod kodem, różnice bywają duże.

kupiłem próbki, Pur Blanca meh, ale Today zrobił robotę, komplementy w pracy.

2 polubienia

dla mnie Avon to loteria, ale ceny robią różnicę, na spacer ok

Far Away Beyond piękny ciepły deser, ale nie przesadzajcie z pryskaniem w biurze, serio.

Mesmerize Black ma fajny anyżowo-piżmowy vibe, nie dla każdego, ale ciekawostka

1 polubienie

Avon to raczej chemia, wolę sprawdzone drogerie, ale żonie Pur Blanca pasuje, więc nie marudzę.

1 polubienie

Jeśli chcesz coś męskiego świeżego, poszukaj Senses Fusion lub Segno Success, oba mają cytrusy na start, zioła w sercu i ambrową bazę. Na skórze suchej psiknij kremem bezzapachowym przed aplikacją, trwałość wzrośnie.

1 polubienie

kupiłem Maxime, trzyma 3-4h u mnie, może mam nos przytępiony, pachnie spoko